HRMConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

2023 brengt lokale besturen naar een sterker hr-beleid

Binnen ons platform HRMConnect houden we de vinger aan de pols over alle personeelsreglementering voor lokale besturen en ook in 2023 zullen we dat blijven doen. Het belooft een boeiend jaar te worden voor de lokale besturen. Met de langverwachte komst van een nieuwe Rechtspositieregeling zullen lokale besturen in de loop van 2023 voluit de kans grijpen om hun HR-beleid onder de loep te nemen. Er zullen kansen zijn om (grondige) aanpassingen te maken en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Een opleiding als onze basisopleiding Personeelsreglementering van experte Aanje Kints biedt het houvast dat nodig is om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Juist als in juridisch dekkend, maar ook juist voor de medewerkers in de besturen.

Om besturen zeker de goede kennis en voorbereiding te geven op alle komende wijzigingen werd beslist om de tweedaagse opleiding uit te stellen naar 27 april en 4 mei. Zo kunnen we, samen met onze experte, de besturen volledig en correct informeren. Alle nieuwigheden en bijzonderheden zullen uitgebreid besproken kunnen worden, en met de nodige nuance.

Een ideale vorming dus voor hr-medewerkers en leidinggevenden die in 2023 werk willen maken van een sterk hr-beleid voor de toekomst.

 

Meer informatie / Schrijf u in!

 

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...