HRMConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Subsidie voor inschakeling jobstudenten in woonzorgcentra en centra voor kortverblijf

De Vlaamse Regering keurde op 7 juni een besluit goed dat voorziet dat woonzorgcentra, eventueel met bijbehorend centrum voor kortverblijf, jobstudenten als ondersteuningspersoneel kunnen inschakelen in de periode van 1 juli 2024 tot en met 30 september 2024.

Ze kunnen hiervoor een subsidie verkrijgen van 19,15 euro per uur. De totale subsidie die een woonzorgcentrum voor deze jobstudenten kan ontvangen is begrensd tot 70 euro per erkende woongelegenheid op 31 december 2023, vermenigvuldigd met de bezettingsgraad van de maand mei 2024.

In onderstaande bijdrage vindt u alle regels met betrekking tot de tewerkstelling en de specifieke arbeidsrechtelijke bescherming van (minderjarige) studenten op een rij.

 

* Benieuwd op welke subsidies uw bestuur eventueel nog recht heeft? U vindt steeds een geactualiseerd overzicht van alle beschikbare subsidies in het platform Subsidiemanager 

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Lees meer in HRMConnect

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...