Women only! Vrouwelijk leidinggeven binnen lokale besturen

Terug naar het overzicht Women only! Vrouwelijk leidinggeven binnen lokale besturen

Datum: zondag 6 juni 2021

Auteur(s): Redactie HRMConnect

Het staat geschreven en digitaal gedrukt (op de website van Statistiek Vlaanderen): ongeveer 60% van het personeelsbestand in lokale besturen bestaat uit vrouwen. Meer dan in andere professionele biotopen zijn de leidinggevende functies er ook in de elegante handen van the fairer sex. Zou het toeval zijn dat het maatschappelijke vertrouwen in lokale overheden groot is?

Leidinggeven als vrouw brengt specifieke uitdagingen met zich mee maar is bovenal ook een opportuniteit – een opportuniteit om de troeven van een vrouwelijke leiderschapsaanpak ten volle uit te spelen, een opportuniteit om een eigen stijl te hanteren, een opportuniteit om uw zelfvertrouwen en charisma langs die lijnen verder te laten openbloeien.

En dat is waar Hélène Feuillat u mee kan helpen. Hélène verzorgt al jaren workshops omtrent leidinggeven. De tweedaagse opleiding omtrent vrouwelijk leidinggeven gaat naar de essentie van hoe u als vrouw het beste uit uw leiderschap kunt halen, zonder in te boeten aan eigenheid en met het oog op het volwaardig en aangepast aansturen van alle medewerkers rondom u. Het eindresultaat van deze opleiding is dan ook een persoonlijk actieplan waarmee u ten volle aan de slag kunt.

Meer info over deze verkwikkende opleiding? Klik op onderstaande afbeelding.