Stress met de vakantie in zicht? Tien tips om met een gerust gevoel het zomerreces aan te vatten!

Terug naar het overzicht Stress met de vakantie in zicht? Tien tips om met een gerust gevoel het zomerreces aan te vatten!

Datum: zondag 6 juni 2021

Auteur(s): Redactie HRMConnect

Zelfs zonder het coronavirus kan een vakantie heel wat stress met zich meebrengen. Dat is best ironisch, want vakantie zou net ontspannend moeten werken. Uit een onderzoek van 2016 bleek zelfs dat gemiddeld 28% van de Belgen het werk niet kan loslaten op vakantie. Het Europees gemiddelde ligt op 19%. 

Gruwel jij ook al bij de gedachte aan de opgestapelde werklast bij je terugkomst? Bezorgd of je collega's alles wel goed zullen opvolgen? Doemscenario's over je baas die je onverwacht belt? 

Dit soort gedachten kan je vakantie stevig overschaduwen. Daarom bundelde de redactie van HRMConnect tien tips die kunnen helpen om de vakantie goed voor te bereiden en volledig zen in te zetten.

 

Klik op de afbeelding om de tips te downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog geen HRMConnect-abonnee? Wenst u ook toegang tot een kennisdatabank vol relevante publicaties? Neem contact op met ons voor verdere vrijblijvende informatie of een demonstratie ter plaatse: info@hrmconnect.be of 050 642 818.