Contact

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Wenst u van nabij kennis te maken met HRMConnect? Wilt u een persoonlijke en gedetailleerde presentatie over de sociaal-juridische en de HR-pijler van HRMConnect? Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte op maat van uw bestuur en van uw medewerkers? Contacteer ons via 050 64 28 18 of info@hrmconnect.be.

Andere vragen?

Bent u uw inloggegevens kwijt of vergeten? Wenst u meer informatie over uw HRMConnect-abonnement? Hebt u een vraag omtrent een factuur? Hebt u een opmerking maar weet u niet precies wie hierover aan te spreken? Dan kunt u eveneens steeds terecht op 050 64 28 18 of info@hrmconnect.be.

Suggesties of tips?

HRMConnect is een online werkinstrument voor en door de gebruikers. Hun feedback en hun input is dan ook primordiaal voor de technische ontwikkeling en de inhoudelijke verrijking van het platform. Hebt u opmerkingen of suggesties omtrent de inhoud of de functionaliteiten van HRMConnect? Neem dan gerust contact op met ons :

Timothy Zutterman
Timothy Zutterman
Uitgever
Contacteer Timothy

Contacteer ons

info@hrmconnect.be +32 50 64 28 18

iedere werkdag tussen
9.00 u. - 12.00 u. &
13.30 u. - 17.00 u.

Ons adres

Stationslaan 23 8200 Brugge Stationslaan 23, 8200 Brugge

Het totaalplaatje

Het meest complete kennis- en informatieaanbod over het personeelsbeleid in uw bestuur.

Boeken

Een ruime waaier aan praktijkgerichte uitgaven bestrijkt alle belangrijke facetten van het personeelsgebeuren in lokale besturen. Deze uitgaven schetsen een duidelijk juridisch kader waarmee besturen zelf accenten kunnen leggen in hun eigen personeelsbeleid.

Vervolledig uw bibliotheek op www.vandenbroele.be.

Opleidingen

Praktijkgerichte basisopleidingen bieden nieuwe medewerkers een leerrijke kennismaking tot alle facetten van het personeelsbeleid in lokale besturen. Diepgravende studiedagen laten de ervaren collega's dan weer toe hun kennis efficiënt bij te schaven.

Ontdek de opleiding op uw maat in onze opleidingskalender.

HRMConnect

HRMConnect is een innovatieve online bibliotheek, boordevol onmisbare kennis voor de uitbouw van een strategisch personeelsbeleid in lokale besturen. Deze kennis krijgt vorm in heel wat concrete tools: elektronische boeken bovenal, verder aangevuld met cases, e-learningfilmpjes, modellen, procedures, thematische dossiers, wetgeving, rechtspraak, ... 

HRMConnect is gebouwd op een sociaal-juridische pijler en een HR-pijler.