HRMConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

HRMConnect | online bibliotheek hr-beleid voor lokale besturen

Dankzij de combinatie van praktijkgerichte kennis, gebruiksvriendelijke features en een unieke focus op lokale overheden is HRMConnect dé innovatieve informatie- en inspiratiebron voor de hr-professionals van stedengemeenten en OCMW's.

Achtergrondbeeld In De Kijker Homepage 45 Procent Transparant

Waarom kiest u voor HRMConnect?

Hou de vinger aan de pols

Blijf moeiteloos op de hoogte van alle ontwikkelingen dankzij de experten van HRMConnect. Zij screenen voor u elke dag de belangrijkste bronnen en reiken u het relevante nieuws in behapbare berichten aan.

Bespaar geld

Kies voor een slimme besteding van uw documentatiebudget, dankzij een voordelige abonnementsprijs en een onbeperkte toegang voor alle medewerkers van zowel het gemeente- als het OCMW-bestuur.

Win tijd

Vind vliegensvlug de gewenste informatie of het gezochte antwoord, dankzij een performante zoekmotor, een gebruiksvriendelijke interface, heldere rubrieken, …

Versterk uw kennis

Vertrouw op de vooruitstrevende visie van het HRMConnect-expertenteam dat garant staat voor nuttige informatie en hands-on inspiratie met een unieke focus op hr-beleid in lokale besturen.

Werk efficiënter

Krijg altijd en overal toegang tot kant-en-klare kennis in tal van vormen: digitale boeken, modellen en documenten, wetgeving, vragen en antwoorden, ...

Pak zorgeloos ieder vraagstuk aan

Reken op betrouwbare kennis die steeds actueel is én op een doorgedreven ondersteuning, zoals de mogelijkheid om uw eigen vragen te stellen aan het HRMConnect-expertenteam.

 

Wat vindt u in HRMConnect?

Gebruiksvriendelijke features

Magazine Icon

Alle nieuws ter zake, op de voet gevolgd door het HRMConnect-expertenteam, aangereikt in behapbare berichten en verzameld op de startpagina van HRMConnect.

Boeken Icon

Talrijke praktijkgerichte boeken over hr in lokale besturen op één digitale boekenplank. Automatisch bijgewerkt: zo hebben uw collega's en u steeds de meest recente edities bij de hand.
Meer info / Voorproefje

Documenten Icon

Een verzameling diepgravende documenten, met zorg beheerd door het HRMConnect-expertenteam: dossiers, toelichtingen, beleidsnota’s, ...
Meer info / Voorproefje

Faq Icon

Lees duidelijke antwoorden op concrete vragen uit de praktijk.
Meer info / Voorproefje

Antwoorden Icon

De mogelijkheid om uw eigen vragen aan de experten van HRMConnect te stellen. En vooral: de zekerheid om betrouwbare antwoorden te krijgen, rechtstreeks in uw mailbox.

Wetgeving Icon

Snelle toegang tot duizenden wetteksten, besluiten, omzendbrieven, ... toegespitst op het hr-beleid in lokale besturen, waar mogelijk ook gebundeld in thematische wetboeken.

Modellen Icon

Een uitgebreide verzameling modeldocumenten en -formulieren, voorzien van duiding en handige instructies. Gemakkelijk te downloaden en te gebruiken.
Meer info / Voorproefje

Rechtspraak Icon

Een selectie van de meest relevante arresten en vonnissen, voorzien van handige samenvattingen.

Procedures Icon

Handige hulpmiddelen die u stap voor stap van concrete vragen naar duidelijke oplossingen leiden.
Meer info / Voorproefje

Praktijkgerichte kennis

HRMConnect richt zich doelbewust op alle niveaus en alle profielen: van medewerker tot leidinggevende, van starter tot ervaren collega. Iedereen kan in HRMConnect terecht voor informatie en inspiratie over een waaier van hr-thema’s:

aan- en afwezigheden (vakantie, verloven, ziekte- en arbeidsongeschiktheid, ... ) | arbeidsrelatie (arbeidsovereenkomst, arbeidsreglement, deontologie en integriteitsbeleid, mandaten, opdrachthouderschap en hogere functies, RPR, ...) | arbeidstijdreglementering (arbeidsduur, arbeidstijd, deeltijdse arbeid, ...) | basiswetgeving | GDPR en datareglementering | loopbaan (bevordering, einde tewerkstelling, functionele loopbaan, interne en externe personeelsmobiliteit, onderscheidingen en eretekens, tucht, ...) | pensioen | personeelsbeleid (evaluatie, opvolging en feedback, personeelsplanning en formatie, vaardigheden, vakbondsvertegenwoordiging, vormingsbeleid, welzijn op het werk, ...) | salaris, toelagen en vergoedingen | sociale zekerheid | tewerkstellingsmaatregelen (bijzondere regimes, sociale economie, werkloosheid en werkgelegenheid) | werving en selectie

Een kijkje nemen in HRMConnect?

Neem samen met ons de belangrijkste features onder de loep en raadpleeg alvast enkele voorproefjes.

Ook deze besturen gebruiken HRMConnect
voor de uitbouw van een duurzaam hr-beleid

Een uitgebreide rondleiding door HRMConnect?

Krijg meer uitleg over de troeven, features en inhoud waar u zelf meer over wilt weten.

Onze andere oplossingen

Ontdek naast HRMConnect nog meer oplossingen op maat van de hr-diensten van lokale besturen.
Opleidingen Icon

Opleidingen

Praktijkgerichte basisopleidingen bieden nieuwe medewerkers een leerrijke kennismaking tot concrete hr-topics. Diepgravende studiedagen laten de ervaren collega's dan weer toe hun hr-kennis efficiënt bij te schaven.

Boeken Icon

Boeken

Een ruime waaier aan uitgaven bestrijkt alle belangrijke facetten van het personeelsbeleid in lokale besturen en gidst u moeiteloos door alle regelgeving van toepassing op het statutaire en contractuele personeel.

Eveneens te ontdekken

Matconnect Embleem
Matconnect Logo

De innovatieve informatiebron voor een nog betere organisatie en werking in uw bestuur.

Finconnect Embleem
Finconnect Logo

De innovatieve informatie- en inspiratiebron voor een slimme aanpak van financiële dossiers, vraagstukken en beleid in uw bestuur.

Esignflow Embleem
Esignflow Logo

De slimme en veilige manier om digitale documenten te beheren, ondertekenen en verzenden.

Egovflow Embleem
Egovflow Logo

Digitale dienstverlening voor burgers, ondernemingen en verenigingen.

Subsidiemanager Embleem
Subsidiemanager Logo

Vind en beheer vlot subsidies. Realiseer de doelen van uw organisatie.