HRMConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Samenwerken

Samen met al onze stakeholders creëren we innovatieve kennisoplossingen waar hr-professionals van lokale besturen beter van worden. Ook zin om mee uw schouders onder onze initiatieven te zetten?

Onze experten

Om producten en diensten van de hoogste kwaliteit aan hr-professionals van lokale besturen te kunnen bieden, rekenen we op de kennis van praktijkexperten.

Zo staat een multidisciplinair expertenteam garant voor betrouwbare kennis, actuele informatie en hands-on inspiratie in HRMConnect, dé online bibliotheek hr-beleid voor lokale besturen. 

En ook onze hr-boeken en hr-opleidingen komen tot stand in nauwe samenwerking met specialisten, ervaringsdeskundigen en academici.  

Onze experten

Zin om met uw kennis het verschil te helpen maken?

Haal samen met ons het meeste uit uw kennis.

Onze collega's

Onze collega's

Onze producten en diensten voor hr-professionals van lokale besturen komen tot stand op initiatief van een dynamisch redactieteam, dat bestaat uit verschillende profielen en rollen, maar dat vooral barst van talent, goesting en plezier. 

Samen met de andere teams en collega's van Vanden Broele werken ze in een groeiende onderneming aan een waaier van innovatieve kennisoplossingen die professionals ontzorgen en organisaties slimmer maken, zoals HRMConnect.

Zin om ons team te versterken?

Werk mee aan innovatieve kennisoplossingen en zet uw talenten in om klantgerichtheid én impact te maximaliseren.

Onze partners

Professionals ontzorgen en organisaties slimmer maken. Dat is waar het bij ons dus om draait. Daarbij staat de kracht van verbinding, openheid en proactiviteit centraal. Net zoals de rotsvaste overtuiging dat gedeelde kennis dubbele kennis is.

We prijzen ons dan ook gelukkig dat we mogen rekenen op een nauwe samen- en wisselwerking met sterke partners. Zij helpen ons om kennis te vertalen in een waaier van innovatieve kennisoplossingen, zoals HRMConnect.

Onze partners

Ook op deze partners kunnen wij rekenen

Zin om de krachten te bundelen?

Laten we samen professionals ontzorgen en organisaties slimmer maken.