HRMConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Praktijkvoorbeeld – Model: Samenwerkingsovereenkomst betreffende de terbeschikkingstelling van een personeelslid bij een ander OCMW

Een gemeente of OCMW kan een personeelslid "uitlenen" aan onder meer een andere gemeente of een gemeentelijke vzw. Dit "uitlenen" wordt arbeidsrechtelijk "terbeschikkingstelling" genoemd. Waar je als lokaal bestuur iemand terbeschikking kunt stellen en welke bijzondere regels hierbij gelden lees je in meer detail in volgend artikel van Frank Blomme.

Meer en meer  lokale besturen kiezen om gebruik te maken van terbeschikkingstelling en dat merken we ook aan de vragen die binnenkomen op onze redactie. Daarom delen we voor abonnees van HRMConnect deze week twee voorbeeldmodellen.

Deze voorbeelden kunnen een leidraad bieden bij het opstellen van een eigen samenwerkingsovereenkomst. Heb je daarnaast nog vragen rond dit topic, aarzel dan niet onze experts te contacteren via info@hrmconnect.be.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...